Etusivu > Arkeologia, Uncategorized > Pomo ja capoeiraa

Pomo ja capoeiraa

Kuten otsikosta voinee ymmärtää, on pomo nyt tullut ja kävin ekan kerran capoeirassa Tanskassa. Molemmat olivat mukavia kokemuksia. Pomo eli siis Moesgårdenin konservointiosaston johtaja eli Peter Mik oli ensimmäisen kerran töissä sinä aikana kun olen ollut töissä. Kokemus oli mukava, vaikka viime kerralla olin ymmärtänyt paremmin mitä hän sanoi, koska silloin puhuimme englantia.. Noh, mutta osasin toivottavasti vastata oikein kysymyksiin jne.

Capoeiraan olin saanut houkuteltua myös kaksi arkeologia eli Signen ja Louisen. Ryhmä on siis paikallinen angola-ryhmä, jonka nimi on Africa Bantu. Alunperin tarkoituksena oli mennä heti tänne tultuani treenaamaan, mutta rahat olivat vähän vähissä, joten päätin aloittaa vasta nyt, jolloin ensimmäinen kuukausi on ilmainen. Jee! Tytöt eivät olleet treenanneet aiemmin. Reeneissä oli mukava tunnelma ja siellä oli pari ihan hyvää capoeiristaa. Tytötkin tykkäsivät ja lupasivat tulla uudestaan.

Tänään oli ”lumimyrsky”, muttei mikään hirveä onneksi kuitenkaan. Suomessa sitä olisi kutsuttu lumisateeksi. Noh, mutta lähdimme kuitenkin sen ansiosta töistä etuajassa. Ja töissä pomo kyseli suomalaisten sotaleffojen perään, joita minun oli pitänyt ostaa, mutta joita en ollut ostanut, koska minulla ei ollut tarpeeksi rahaa. Kirjoitin kuitenkin niiden nimiä ylös ja nyt minun pitää sitten itse etsiä halvimmat tavat tilata niitä. Jea:)

Santeri

Mainokset
Kategoriat:Arkeologia, Uncategorized Avainsanat:
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: